Ulrik Schack Meyer

ADVARSEL: STÆRKT ALTERNATIVT

"3S": Stress, Spøjelser, og (p)Sykiske belastninger.
Hvordan du beskytter dig mod "livsenergi-nassere", der gør ondt værre. Folk der er "ude af sig selv" virker som en "åbent hus"-invitation på nassere fra åndeverdenen. De kan forsøge at "besætte dig" og gøre hvad de kan for at platte dig for mest mulig af din psykiske energi. Lær hvordan du styrer det og dem!

  • Har du stress eller andre psykiske belastninger?
  • Føler du dig ukarakteristiske træt, belastet eller modløs?
  • Føler du dig betragtet eller beluret?
  • Er der specielle rum eller dele af dit hjem, du ikke kan lide at være i?

Det kan være at du er udsat for et "nasse-forsøg" fra en hjælpeløs ånd, der er strandet og desperat plager dig (om hjælp og energi).

Ifølge det klassiske Ayuvediske energisystem, det med aura og chakraer, bliver vi utætte for livsenergi, når vi bliver stressende. Denne energi kan (og vil ofte) opfanges af ånder i mellemlaget mellem denne den fysiske verden og "1. sal".

Jo mere stressede vi er, jo mere virker vi som "fyrtårn, varmestue og Åbent Hus", for disse strandede sjæle. For op til 5 % af de mennesker der dør, har sjælen problemer med automatisk at komme op på "den store himmelske rulletrappe". De kan så blive hængende, strandet i "mellemlaget". Her har de ikke adgang til den livsenergi, de havde før og endnu ikke kontakt med "den højere energi". De er derfor desperate, som små børn, der er blevet væk fa deres mor. Og villige til at gøre ALT for at få kontakt og energi. At lyve, bedrage og chikanere levende mennesker, for at stjæle deres energi er en "overlevelsesstrategi" for disse, arme sjæle.

Hvis du tror at du er udsat for noget i den stil, så kom og hør hvad du kan gøre for at beskytte dig selv . og samtidig hjælpe de arme stakler videre.

Varighed: 1-3 timer efter behov

Der gøres opmærksom på at Ulrik Meyer også foretager husrensninger, bortfjernelse og evt. kommunikation med tilstedeværende "gæster", samt "indlæggelse af ny energi".

Advarsel, hvis du vælger at spørge din læge om dette kan være tilfældet.

Det er velkendt blandt ånde-medier at fx psykiske sygehuse er som "tagselvborde" for disse typer ånder. Lige som mange så kaldte sindssyge er stærkt clairvoyante. Et åbent spørgsmål er så hvor virkelige de "syner" er, som lægerne siger at patienterne har? Mere åndeligt orienterede psykiatere medgiver, så at den syges problem, måske ikke så meget er det de "ser eller hører", men at de har svært ved at adskille det fra deres egen, personlige bevidsthed. De fleste psykiatere mener at dette er noget fordrukkent bavl og at folk, der siger sådan noget, burde spærres inde på et sindssygehospital!

 

Forespørgsel på foredraget: foretrukket på telefon: 28 89 23 66,

evt. email: ulrikschackmeyer@gmail.com

 

Ulrik Schack Meyer

Foredrag:

Savannehistorier
- den ægte, naturlige forklaring på hvorfor "Mænd er fra Mars og Kvinder fra Venus"
.

Vanens afmagt
- Lær hvordan du laver nye vaner og mål og altid når dem!

BehovsBaseret Kommunikation
- Gå fra bekymring og stress, tal Giraf og bli´ tilfreds!

Speedfulness ©
- Extra letlært, hurtig og effektiv Mindfulness meditation.

Farvel til Skyld og Skam I - Den evolutionære forklaring på hvorfor du roligt og uden angst kan droppe skyld og skam.

Farvel til Skyld og Skam II

Hjernekørekortet ©
- Lær hvordan du lærer, hurtigere - og lettere!

Aromaterapi OG Atomfysik?
- Find et verdensbillede, der passer dig.

Ægte spøgelseshistorier fra Ghost-busterens værksted.

Spirituelt selvforsvar for alternative behandlere og andre "stærk sensitive" personer

"3S": Stress, Spøjelser, og (p)Sykiske belastninger