Ulrik Schack Meyer

Atomfysik OG Aromaterapi???
- Er du også træt af at skændes med de andre, om hvem der har ret? Find et verdensbillede der passer dig!

Hør hvordan vi misforstod os selv og vor verden og splittede den ad i dele, vi ikke mere troede hang sammen. Hør hvordan den nyeste kernefysik kommer med de naturvidenskabelige teorier, der forklarer hvorfor de alternative behandlere (også) har (lige så meget) ret, som lægerne og ingeniørerne.

Alternative midler: Er der mere mellem himmel og jord... ? Den nyeste naturvidenskab siger: sandsynligvis. Under alle omstændigheder er der flere gode grunde at være forsigtig med at afvise effekten af forskellige midler eller metoder, bare fordi de ikke er "videnskabeligt bevist". Der kan være mange andre gode grunde til at "beviset" ikke er lykkes, end at midlet er virkningsløst. Ofte har konkurrerende økonomiske interesser og "tynd videnskab" større betydning for udfaldet.

Den danske atomfysiker, Nobelpristageren Niels Bohr, beviste teoretisk naturvidenskabeligt, at der er plads til noget "mere" og er nødt til at være "noget mere" uden for naturvidenskaben. Nu er de praktiske naturvidenskabelige beviser på dette "mere" begyndt at komme. Bl.a. fra CERN's partikelacceleratorer i Schweiz.  

Hør om dette nye gennembrud i partikelforskningen

og hvad det kan få for betydning i dit eget verdensbillede og i din egen hverdag .

De såkaldte alternative "energiteorier" får nu støtte fra atomfysikerne. De nyeste teorier i atomfysik, de såkaldte strenge-teorier og specielt M-teorierne, og teorierne i den såkaldte alternative verden begynder at minde mere og mere om hinanden.

Konklusionen er at vi pt. ikke har en naturvidenskab, der kan fortælle os hvad der er den absolutte sandhed. Derimod lader de nye striks naturvidenskabelige teorier til at kunne forklare hvordan fx healing, clairvoyance og åndeverdenen kan lade sig gøre. Afvise det, med naturvidenskabelige grunde, kan man i hvert fald ikke mere. Det ville være dårlig naturvidenskab.

Hvis du er træt af al den snak om naturvidenskab og hellere vil tro på humanisme og sociale årsager, så kom og hør hvorfor det også er lige så god en ide og lige så "videnskabeligt".

Foredraget er en del af min standardundervisning for pædagogstuderende i psykologi og er bl.a. også afholdt for læger og lægestuderende på Panum, Københavns Universitets Medicinske Fakultet.

Varighed: 1½-3 timer afh. af dybde og deltagerinteresse.

Forespørgsel på foredraget: foretrukket på telefon: 28 89 23 66,

evt. email: ulrikschackmeyer@gmail.com

Ulrik Schack Meyer

Foredrag:

Savannehistorier
- den ægte, naturlige forklaring på hvorfor "Mænd er fra Mars og Kvinder fra Venus"
.

Vanens afmagt
- Lær hvordan du laver nye vaner og mål og altid når dem!

BehovsBaseret Kommunikation
- Gå fra bekymring og stress, tal Giraf og bli´ tilfreds!

Speedfulness ©
- Extra letlært, hurtig og effektiv Mindfulness meditation.

Farvel til Skyld og Skam I - Den evolutionære forklaring på hvorfor du roligt og uden angst kan droppe skyld og skam.

Farvel til Skyld og Skam II

Hjernekørekortet ©
- Lær hvordan du lærer, hurtigere - og lettere!

Aromaterapi OG Atomfysik?
- Find et verdensbillede, der passer dig.

Ægte spøgelseshistorier fra Ghost-busterens værksted.

Spirituelt selvforsvar for alternative behandlere og andre "stærk sensitive" personer

"3S": Stress, Spøjelser, og (p)Sykiske belastninger