Mette Juul

Frodo-metoden
Forvandling et skridt ad gangen

Ud fra den måde Frodo fra Ringenes Herre takler sin opgave på, har Mette formuleret ”Frodo metoden” som en metode til at takle livskriser og store opgaver, hvor det undervejs føles uoverkommeligt, nogensinde at nå frem til målet.

Frodo ved, han er nødt til at blive ved med at prøve at nå frem med den magiske ring, han har fået i sin varetægt, så den kan tilintetgøres, for ellers vil det onde opsluge hele hans verden. Derfor tager han det næste skridt, uanset hvor umuligt opgaven med at bringe ringen frem synes, og uanset hvor frygtindgydende modstanden virker.

Ved at bruge et kendt eventyr som fælles referenceramme, fremfor psykologiske teorier der kunne belyse samme emne, er der lagt op til en inspirerende aften om kriser og forvandling.

I løbet af foredraget får du en stribe underholdende eksempler på anvendelse af Frodo metoden, fra Mettes eget liv. Når Mette har været fristet til at kaste håndklædet i ringen, har hun har tænkt på Frodo og hvordan han ville have taklet situationen.

Som i alle gode eventyr, viser det sig også i Mettes oplevelser, at den modgang man møder og overvinder undervejs, bliver belønnet. Der sker en forvandling for hver gang man overvinder sig selv, nogle gange et skridt ad gangen.

Varighed: 1 - 1,5 timer

Forespørgsel på foredraget - email: mj@webnestor.dk

Link til Mettes hjemmeside: www.webnestor.dk

 

Mette Juul

Foredrag

Frodo metoden
- Forvandling et skridt ad gangen

Frodo metoden
-  Kom krisen i forkøbet

At turde give slip på stress
- Forebyg stress uden at gå på deltid!

At turde tjene mere
-En personlig vinkel på salg og prissætning

Er min hjemmeside god nok? - fokus på faldgruber og konkrete tips