Pia Struck

Jeg har et meget anderledes arbejde. Jeg lever af at højne folks seksuelle livskvalitet.
De seneste 20 år har jeg som terapeut og voksenunderviser arbejdet systematisk med mænds og kvinders seksualitet. Det er mit fag, mit kald og min passion. Jeg hjælper mennesker til seksuel healing, empowerment og enrichment, eller, som det hedder på dansk: Healing af fortiden, styrkelse af det der er nu, og berigelse af seksualiteten nu og i deres fremtid.

Jeg holder orgasmetræningskurser - faglige kurser i personlig udvikling.
Jeg giver mine kursister strategier og teknikker til bedre sex med deres partner. Jeg skaber multiorgastiske kvinder og mænd med gladere sexliv og mere seksuel selvtillid. De får et bedre kærligheds-forhold til deres egen krop.
Jeg har vundet international respekt og anerkendelse for min kompetence. Min undervisning på kvindekurset er videnskabeligt dokumenteret i Scientific World Journal som en af de mest effektive metoder, der overhovedet findes til behandling af ikke-orgastiske kvinder. 93% af mine kvinder får orgasme, mens jeg underviser. 180 kurser nu i København og i Århus. Jeg er blandt verdens bedste!

Mænd på mandeweekend får hjemme, efter kurset, dybere nydelse og højere, mere langvarige ekstaser, fastere pik, sikrere rejsning. De får flere tørre orgasmer, og kan selv vælge, hvornår de vil sprøjte. Bedre partnersex.

Effekten, der kommer ud af min weekendundervisning, er glade mennesker, som er mere fredelige og tilfredse, og mere behagelige at omgås for os andre.
Mit virke har en langtrækkende trivsels-effekt på alle andre niveauer af deres dagligliv end bare seksualiteten.
Mine kursister udtaler om livet før og efter Pia Struck: Der er overhovedet ingen sammenligning!
Alle kan få det så meget sjovere seksuelt – de kan få et stort kvalitetsløft og et meget rigere liv!

Forespørgsel på foredrag– email: pia@seksualterapi.dk eller telefon 3582 1910

Link til Pias hjemmeside: www.seksualterapi.dk

Pia Struck

Foredrag:

Din personlige udvikling gennem at arbejde med seksualiteten

Orgasmens kunst

Den modige kvindelige seksualitet

Ikke i aften skat!!