Ulrik Schack Meyer

Motto: Per claritatem ad flores ("Gennem klarhed til blomstring").

Ulrik startede sin formidlingskarriere som biologistuderende for 25 år siden. Efter kandidateksamen i biologi, fulgte andre universitetsstudier i psykologi og pædagogik. Han bevæger sig derfor, som forholdsvis få, med største naturlighed, frit over og gennem alle de tre klassiske videnskabsformer (natur- og samfundsvidenskab og humanisme). Derfor giver han ofte "de manglende brikker" i historien, frem for bare standardhistorien.

Ulrik har undervist, formidlet og "coachet" alt fra børnehaver, skoleelever, gymnasielever, seminariestuderende, universitetsstuderende, læger, organisationer, kommunalbestyrelser og privat erhvervsliv.

Affødt af store formidlings- og forandringsudfordringer har Ulrik de sidste 20 år primært interesseret sig for hjerner, indlæring og intelligens, som den vigtigste forudsætning for forandringsprocesser. Interessen og erfaringen er både praktisk, pædagogisk og (tvær)videnskabelig.

Ulrik har således specialiseret sig i at hjælpe snart-sagt-hvem-som-helst ud af de "mentale benlåse" som de har fået tænkt sig selv ind i. Ofte ved at tilbyde den manglende "naturlige forklaring", på de problemer som folk (fejlagtigt) tror de er alene med.

Ulrik har bl.a. skabt sit eget superindlæringssystem "Hjernekørekortet©", som han de sidste mange år har udbredt i bl.a. den pædagogiske verden.

I forbindelse med store personlige udfordringer i 2004 lærte Ulrik den klassiske Theravata-buddhistiske Vipassana-meditation. Denne meditationsform er i Vesten kendt som Mindfulness- meditation og har som sådan gået sin sejrsgang både i erhvervslivet og i psykiatrien. Denne meditationsform og kognitiv terapi brugte Ulrik til at helbrede sig selv. I dag underviser Ulrik både raske og sindslidende i sine egne pædagogisk opdaterede versioner af disse værktøjer. Han bruger Mindfulness-metoden til at undervise i Mindfulness. 6 ugers klassisk(ubevidst) Mindfulness-kursus er således reduceret til et 5 timers (bevidst) lynstartskursus!

Ulrik er desuden 4. generation ud af 5 i en familie, der "mærker og ser" "ting", som ikke alle mennesker bemærker. Ulrik er den første i familien som arbejder professionelt med denne evne.

Ulrik har et lille "spirituelt flytte- og rengøringsfirma", der har specialiseret i at rense huse for uønskede "gæster" og uønsket "energi" og "lægge ny, frisk energi ind". Ulrik har indtil nu hjulpet ca. 175.000 ånder over, enkeltvis og i grupper. Ulrik er desuden i gang med at træne familiens næste generation og andre interesserede.

Foruden personlig udvikling er Ulriks primære fritidsinteresse langdistancecykling. Hvert år kører han Sjælland Rundt ( 300 km fladland) og Vänern Rundt ( 550 km bakker). Næste udfordring er "Den Store Styrkeprøven" Trondheim - Oslo ( 550 km bjerge). Den utopiske drøm er Paris - Brest - Paris (1.200 km).

Forespørgsel på foredrag: foretrukket på telefon: 28 89 23 66,

E-mail: ulrikschackmeyer@gmail.com

Ulrik Schack Meyer

Foredrag:

Savannehistorier
Den ægte, naturlige forklaring på hvorfor "Mænd er fra Mars og Kvinder fra Venus".

Vanens afmagt
Lær hvordan du laver nye vaner og mål og altid når dem!

BehovsBaseret Kommunikation
Gå fra bekymring og stress, tal Giraf og bli´ tilfreds!

Speedfulness ©
Extra letlært, hurtig og effektiv Mindfulness meditation.

Farvel til Skyld og Skam I
Den evolutionære forklaring på hvorfor du roligt og uden angst kan droppe skyld og skam.

Farvel til Skyld og Skam II

Hjernekørekortet ©
Lær hvordan du lærer, hurtigere - og lettere!

Aromaterapi OG Atomfysik?
Find et verdensbillede, der passer dig.

Ægte spøgelseshistorier fra Ghost-busterens værksted

Spirituelt selvforsvar for alternative behandlere og andre "stærk sensitive" personer

"3S": Stress, Spøjelser, og (p)Sykiske belastninger